avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Privatizarea sistemului sanitar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Privatizarea sistemului sanitar

As vrea sa stiu care ce informatie are in legatura cu acest lucru deoarece o cunostinta mi-a propus sa devin agent si sincer nici nu am auzit discutandu-se despre asa ceva.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 01:19, 14 Octombrie 2011
Daca va referiti la desfiintarea Casei Nationale de Sanatate si la infiintarea unui nr. de case de sanatate private precum si la asigurarea obligatorie privata la sanatate,se discuta in media despre existenta unui proiect initiat in acest sens ,dar eu personal nu am gasit nicaieri publicat pt. dezbatere publica un astfel de proiect ,asa incat ma intreb daca chiar exista pus pe harte sau e doar la nivel de zvonistica?
Agentul probabil va fi persoana care va racola cotizantii prin semnarea de adeziuni pt. una dintre aceste case de sanatate,ceva similar cu ceea ce s-a intamplat la pensii in 2007..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc, reforma sanatatii mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua Sunt in concediu de ingrijire copil si as vrea sa va intreb daca eu pot sa particip la reforma sanatatii, daca pot sa fac asigurarile respective, ... (vezi toată discuția)
Instiintare csa referitor asigurari de sanatate - atentie au aparut primii brokeri falsi !!! Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team COMUNICAT DE PRESÃ - CSA Firmele care promit câstiguri pentru adeziuni la Casele private de sănătate actionează în afara legii Comisia de ... (vezi toată discuția)
Asigurari facultative de sanatate Floricica55 Floricica55 Buna ziua! e corect sa se incheie acum aceste asiurari de sanatate?un agent al societatii [Editat], incheie deja aasa ceva, nu este ilegal? (vezi toată discuția)