avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna Administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna Administrator

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca Administratorul unei societati are dreptul la concediu de odihna in conditiile in care nu are contract individual de munca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 16 Septembrie 2008
Daca nu are contract individual de munca inseamna ca nu este salariat si nu are cum sa-si ia concediu de odihna.
Daca are nevoie de o perioada de pauza, solicita acest lucru patronului si acesta ii acorda zilele solicitate (sau nu!?).
damian oana a scris:

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca Administratorul unei societati are dreptul la concediu de odihna in conditiile in care nu are contract individual de munca.
Multumesc!

Nu are dreptul la concediu de odihna. In schimb, poate solicita patronului societatii acordarea unor zile libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de functie la locul de munca Gravensen Gravensen Buna ziua, Inainte de intrebari as vrea sa prezint situatia in care ma regasesc: Lucrez la o firma de 4 ani, cu un program de lucru de 2 zile (12 ore pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru deces parinte sau ruda gr 2, sunt prevazute ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru deces parinte sau ruda gr 2, sunt prevazute 3 zile libere platite. Intrebarea este, daca salariatul a avut liber 13, 14 si 15 august, 15 ... (vezi toată discuția)
Avertizari Srb Srb Sunt angajat la o firma franceza situata in Bucuresti. Ceea ce presupune ca seful meu direct este un team leader(patronul fiind in franta), avand aici si HR. ... (vezi toată discuția)