avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis suspendat pentru vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis suspendat pentru vatamare corporala

in luna iulie am avut un accident in timisoara.
eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton.
Am coborat din masina sa vad ce a patit. Initial a spus ca nimica si ca ne putem intelege la 500 de euro, ca mai tarziu dupa doua ore cand trebuia sa ne intalnim m-a chemat la spital unde a chemat si politia. a primit spitalizare pe 4 zile iar politia mi-a luat carnetul pe 3 luni de zile. Insa mi-au spus ca pot reveni mai repede insa nu l-am gasit pe politaiul respectiv la post.
Ce pot face in acest caz? Cum imi pot recupera carnetul? Acasa nu mi-a venit nici o sentinta judecatoreasca sau amenda?
Va rog sa imi raspunde-ti.
Va multumesc
ce spitalizare sa platesc daca domnul nu a fost internat. a treia zi de la accident l-am vazut prin oras si nu avea nimica. legile romaniei sunt facute aiurea
cei care au bani scapa
Mergeti la unitatea sanitara si intrebati daca a fost internat.
Poate avea chiar si fisa de internare de zi , adica chiar daca a fost internat doar 2 ore tot se face F.O. de zi pentru care se achita contravaloarea; deoarece conform Legii 95/2006 - cheltuielile de spitalizare efectuate pentru victimele provenite din accidente si agresiuni nu se suporta din Fondul National de Asigurari de sanatate.
Mergeti pe urma dosarului si vedeti ce se mai intampla. Certificatul ala de 4 zile este certificatul medico-legal?
Daca da, atunci nu este infractiunea de vatamare corporala. Inca o data: mergeti acolo si interesati-va.
da este certificat medico legal. acum pe data de 9 se fac trei luni de cand mi l-au luat, carnetul si ma voi duce sa vad ce se intampla si ce raspuns imi dau.
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis dupa nup martinescu-bogdan martinescu-bogdan Va salut si multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. In urma cu aproximativ 2 luni am accidentat o pers. pe trecerea de pietoni, am urmat toate procedurile ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare corporală. cum aș putea minimiza consecințele? ContSters109480 ContSters109480 Buna ziua, in urma cu cateva zile intrand cu masina pe o strada principala de pe una secundara un biciclist a intrat in bara fata a masinii, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)