Va salut si multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. In urma cu aproximativ 2 luni am accidentat o pers. pe trecerea de pietoni, am urmat toate procedurile legale Politie, recunostituire, victima la spital, certificat medico-legal .etc Victima nu a avut nici o zi de spitalizare. si nu a depus plangere, acoolemie 0. Mi-au luat carnetul si agentul mi-a spus ca trimite actele la parchet pentru solutionarea cazului. Intre timp, am folosit o dovada pe o perioada de 15 zile, pe care din pacate am pierdut-o. La o luna de la accident mi-a venit si amenda, in jur de 230 de lei, am platit in fine si ieri mi-a venit de la parchet NUP-ul. Agentul mi-a spus ca odata cu actele de la Parchet voi primii si permisul, fals. Intrebarea mea e ce sa fac? Am inteles de la agent ca pot sa imi prelungesc dovada, dar am pierdut-o. Nu stiu unde sa merg, la Politie, la Parchet, ce acte imi trebuie, cat sa mai astept, nu stiu nici macar daca mi-au suspendat permisul. Orice sfat avizat e bine venit. Pot inca sa circul cu dovada si daca da de unde iau pentru ca pe precedenta am pierdut-o. Craciun fericit tuturor!
Nu am fost cu NUP-ul la agent. El mi-a spus dinainte ca permisul trebuie sa vina de Parchet. Trebuie sa merg cu NUP-ul la Politie? sau la Eliberari Permise?