avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis dupa NUP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis dupa NUP

Va salut si multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. In urma cu aproximativ 2 luni am accidentat o pers. pe trecerea de pietoni, am urmat toate procedurile legale Politie, recunostituire, victima la spital, certificat medico-legal .etc Victima nu a avut nici o zi de spitalizare. si nu a depus plangere, acoolemie 0. Mi-au luat carnetul si agentul mi-a spus ca trimite actele la parchet pentru solutionarea cazului. Intre timp, am folosit o dovada pe o perioada de 15 zile, pe care din pacate am pierdut-o. La o luna de la accident mi-a venit si amenda, in jur de 230 de lei, am platit in fine si ieri mi-a venit de la parchet NUP-ul. Agentul mi-a spus ca odata cu actele de la Parchet voi primii si permisul, fals. Intrebarea mea e ce sa fac? Am inteles de la agent ca pot sa imi prelungesc dovada, dar am pierdut-o. Nu stiu unde sa merg, la Politie, la Parchet, ce acte imi trebuie, cat sa mai astept, nu stiu nici macar daca mi-au suspendat permisul. Orice sfat avizat e bine venit. Pot inca sa circul cu dovada si daca da de unde iau pentru ca pe precedenta am pierdut-o. Craciun fericit tuturor!
Cel mai recent răspuns: martinescu-bogdan , utilizator 23:40, 25 Decembrie 2011
Cand ati mers cu raspunsul de la parchet , acel NUP ce a spus politistul de ce nu v-a eliberat permisul?
Nu am fost cu NUP-ul la agent. El mi-a spus dinainte ca permisul trebuie sa vina de Parchet. Trebuie sa merg cu NUP-ul la Politie? sau la Eliberari Permise?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu victime si parasirea locului accidentului dany2380 dany2380 buna ma numesc daniel si va rog din suflet daca ma puteti ajuta! in urma cu 3 zile plecand dimn cu masina spre locul de munca ,in drum prin localitatea ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala minora Dan2004 Dan2004 Acum 2 saptamani am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni. M-am inteles in ziua respectiva cu persoana sa nu mergem la politie ci sa ne lamurim ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cu drept de circulatie !!! alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat ... (vezi toată discuția)