buna ziua ce as putea face pt a mi se raspunde la cererile depuse eu am incercat sa concesionez un drum unde sateni aruncau gunoaiele,am facut sesizari si cereri de concesiune dar nu am primit nici un raspuns scris,verbal odata este alba odata neagra in fct de starea lor
concesiunea este un contract consensual si nu puteti obliga pe cineva sa fie de acord cu aceasta operatiune.
sesizati doar incalcarea legii privind protectia mediului, este maximul ce il puteti face.
de acord dar ca institututie abilitata nu este obligata sa imi dea un raspuns,fie el pozitiv fie negativ intrun termen legal.si daca ar fi negativ nu ar trebui argumentat?
este obligata sa va ofere un raspuns insa daca nu il emite atunci mergeti in instanta de contencios administrativ. insa nu stiu daca va convine dpdv material sa faceti acest lucru.
Nu imi convine dar nici gunoiul din fata curti nu imi convine,fara sa ii dau in judecata nu mai este nici o cale,pot fi acuzati de tulburare de posesie?mirosul emanat pe timpul verii este deranjant.daca ias da in judecata or sa plateasca primaria cheltuielile de judecata?
cea mai buna cale este sa sesizati atit Agentia ptr Protectia Mediului cit si Directia de Sanatate Publica si apoi sa chemati in judecata Primaria ptr a curata locul de gunoaie si sa instituie o alta locatie ptr deversarea resturilor menajere.