Incepand cu 1.09.2011 aproape jumatate dintre salariati au trecut la program de 6 ore, deci acum au CIM cu timp partial.
Inca nu am inceput sa lucrez cu versiunea noua, insa atunci cand voi face preluarea, CIM se salveaza cum sunt in momentul de fata,cu timp partial.
Avand in vedere ca in Revisal trebuie sa se inregistreze salariile incepand cu 1.08.2011 , as dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie : daca trec salariile din august 2011, automat erau mai mari , insa erau pt. un program de 8 ore .
Deci la 0.08.2011 – salarii mai mari, pt CIM cu norma intreaga , 1.09.2011 salarii mai mici ,pt CIM cu timp partial.
In contextul in care in noua versiune se preiau CIM cu timp partial , sa trec doar salariile actuale, aferente CIM cu timp partial ?
Multumesc anticipat
Revisal
tampau gabriela
Cum procedez cu contractele de munca incetate dupa 01.08.2011, transmise in vechea versiune REVISAL , intrucat in noul REVISAL se preiau doar contractele ... (vezi toată discuția)
Angajati la 1.08.2011
petro4
trebuie sa trec toti angajati de la 1.08.2011 in noul revisal,chiar daca uni au lucrat doar o zi si le am inchis contractul in vechiul revisal,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)