avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizatie de munca pentru lucratori permanenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizatie de munca pentru lucratori permanenti

Buna ziua,

Doresc sa angajez la firma un cetatean tailandez ( ce acte imi sunt necesare) si vreau sa stiu daca poate sa vina in Romania cu viza turistica si impreuna sa finalizam actele de angajare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 16 Octombrie 2011
Detalii despre obtinerea autorizatiei de munca gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in thailanda, certificat de casatorie romanesc agavrilescu agavrilescu Buna ziua, Ma numesc Alexandru, locuiesc si muncesc legal in Italia din 2007. In anul 2012 m-am casatorit in Thailanda cu un cetatean Thai. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Cim pentru cetatean non ue alina_vi alina_vi Pentru un cetatean strain non UE care doreste sa vina sa munceasca in Romania care este momentul la cate trebuie sa ii intocmesc contractul de munca?. La ... (vezi toată discuția)