avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza

buna ziua! judecatoarea mi-a cerut sa fac o expertiza a imobilului meu, a numit un expert, cum procedez ca sa iau legatura cu el si sa-i achit onorariul. unde ii achit banii?

multumesc
Cel mai recent răspuns: SebastianSorin , utilizator 20:52, 18 Septembrie 2008
Onorariul de expert se plateste la CEC , trebuie sa stiti cit anume a stabilit instanta si numarul de dosar. Daca sititi numele expertului, la Biroul de expertize de pe linga Tribunal puteti afla adresa si numarul acestuia pentru a-l contacata. Oricum el va va anunta prin scrisoare recomandata despre data la care va face expertiza si unde sa va intinliti.
multumesc. daca se plateste la CEC in ce cont trebuie sa pun banii?
Daca nu va da expertul numarul de cont in care trebuie sa platiti, vi-l dam pe al nostru=D>
Eu de exemplu nu scriu numarul contului. La "titularul contului" scriu doar Biroul local de expertiza. Doamnele de la CEC stiu in ce cont sa trimita banii. Numele expertului il puteti afla si de la dosar. O sa gastiti acolo o lista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Andra ionescu Andra ionescu Buna seara .cum pot afla daca a platit taxa pentru expertiza cladiri si topo fosta sotie ?? Unde trebui sa sun sau ce sa fac ? (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta ... p649 p649 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : instanta a dispus efectuarea a doua expertize asupra unui imobil pentru care a numit expertii si a ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu experti judiciari !!!!  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt intr-un proces de partaj pe rolul judecatoriei Brasov insa actualmente eu locuiesc in alt judet. La ultimul termen instanta a fixat expertii si un avans ... (vezi toată discuția)