As dori sa va intreb referitor la titlul de CULPA COMUNA - care se stabileste de catre organele de politie sau asiguratori:
1. care este procedura de despagubire din moment ce se imparte culpa intr-un accident rutier ?
2. in cazul in care se face contestatie la procesul verbal (in care se stabileste culpa comuna de catre agentul de politie), trebuie facuta o mentiune in plangere de a se emite un alt proces verbal sau se exprima instanta cu privire la vinovatie ?
1. Cand este stabilita "culpa comuna" fiecare din asiguratorii participantilor la trafic despagubeste 50% din dauna celuilalt.
2. Daca se face contestatie trebuie sa motivati pe ce va bazati cand cereti acest lucru si ce probe aduceti innfavoarea dv.
Probele vor fi analizate in instanta si probabil vor mai fi cerute si altele si se valua o decizie. E
posibil sa va respinga dovezile pe care le prezentati si sa analizeze dosarul numain pe baza dovezilor prezentate de politie.
Asigurari
hapeialexandru
Buna ziua.
As avea o nelamurire; Pe data de 30 iulie 2011 am avut un accident, eu am avut 0,70 alcool in sange, iar soferul pe care lam lovit nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
bicudaniel
In seara de 25/02/2011 ma deplasam pe o strada din bacau si la o usoara curba cu linie continua am vazut un tir parcat cu fata catre mine,am vrut s-a depasesc ... (vezi toată discuția)