avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Imi vor anula pensia?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Imi vor anula pensia?

Imi vor anula pensia daca as dori sa lucrez jumatate de norma?
Mentionez ca pensia este sub 700 ron. As dori sa stiu daca se poate angaja jumatate de norma si care este legea unde specifica acest lucru, daca se poate. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
klewos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 14:42, 14 Octombrie 2011
Postarea dvs. nu este explicita in sensul ca, printre altele, nu precizati nici ce fel de pensie aveti?
Daca sunteti pensionata pentru limita de varsta si vechime integrala puteti cumula pensia cu salariul, in cazul in care aveti pensie anticipata partial nu. In cazul in care aveti pensie de invaliditate gr. 3 puteti munci 4 ore/zi
Dar ce tip de PENSIE aveti, specificati....! Invaliditate, la termen, de boala ....????/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fractiune de norma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua as dori doua informatii: sotul meu vrea sa se angajeze la o firma cu 4 ore/zi (fiind pensionat de boala de GRADUL 3 are acest drept). 1.As dori ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie acinom acinom Buna ziua, Sunt nascuta in iunie 1951. Intre 1972-1996 am lucrat cu timp normal de 8 ore pe zi.(24 ani) Intre 1996-2003 am fost pensionata pe caz de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala ContSters299695 ContSters299695 Buna ziua.As dori sa stiu ca dupa ce am fost incadrata in grad de invaliditate de comisia de expertiza ce trebuie sa fac ? Mentionez ca in prezent sunt ... (vezi toată discuția)