avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru 4 ore

in prezent sunt in concediu de cresterea copilului cu handicap de la 3 la 7 ani conf L 448/2006, art 12
Doresc sa stiu daca ma pot angaja in cadrul unei societati la program redus 4 ore
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 14 Octombrie 2011
Pe perioada CCC nu puteti realiza venituri supuse impozitului pe venit ... in caz contrar, vi se va suspenda plata indemnizatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru angajare in timpul ccc fanntz fanntz Va salut. Sunt angajat la o societate, dar actualmente sunt in concediu de crestere a copilului (copil cu handicap,care a implinit 2 ani si sunt in ... (vezi toată discuția)
Cerere continuare suspendare cim in baza legii 448/2006 roxana2308 roxana2308 Buna seara, O angajata se afla in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani. Solicita printr-o cerere, in baza legii 448/2006, prelungirea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ruicar2008 ruicar2008 sint gravida in luna a treia,pe linga venitul realizat din salariu mai am un apartament pe care l-am inchiriat .doresc sa stiu daca pot pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)