avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL -SAMBATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL -SAMBATA

Va rog spuneti-mi pot sa fac transfer de date din revisal vechi in nou in zi de sambata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 14 Octombrie 2011
Revisal nu are zile libere sau de sarbatoare. Puteti sa intrati pe el oricand si sa transsmiteti date.
petro4 a scris:

Va rog spuneti-mi pot sa fac transfer de date din revisal vechi in nou in zi de sambata?

Puteti prelua datele din revisalul vechi in cel nou, oricand doriti dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru 12 ore. nu se îndeplinesc minimul de ore lunar, cum se operează în revisal? AtomuleseG AtomuleseG Buna ziua. Pe un punct de lucru sunt doi angajati. Programul este de Luni pana Miercuri 12 ore. Joi 11 ore. Vineri 12 ore. Sambata 11 ore. Duminica 8 ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6. nico82 nico82 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca in noul Revisal pot introduce eu datele fara sa dau preluare avand in vedere ca am doar o firma cu doi salariati si am ... (vezi toată discuția)