avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului-duplicat???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului-duplicat???

Va rog daca se poate sa-mi spuneti ce se poate face cu fisa postului duplicat in cazul in care a fost semnata in " alb",de mine si nu a fost semnata de angajator si mi-a fost retinuta de secretara ,ca apoi dupa citeva zile sa imi dea un alt formular care era semnat de angajator dar nu era aceeasi "fisa a postului" cu cea semnata de mine:mentionez ca rubricile referitoare la caracteristicile postului,si la program nu erau completate,deci ar putea sa scrie orice dupa ce am semnat,dar ce ar putea face cu duplicatul fisei postului?Un contract de munca individual nu se va face ?deoarece nu am primit un astfel de contract ,fiind institutie bugetara de stat!!!
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2008
matei1, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:51, 16 Septembrie 2008
Lucrand intr-o institutie bugetara este posibil sa nu fiti personal contractant ci functionar public incadrat prin decizie de numire pe post.
Ma indoiesc ca veti ave in fisa postului trecute alte ore de program decat cele din fisa primita in momentul de fata.
Este bine sa intrebati la resurse umane ce anume s-a intamplat cu cealata fise de post si care este motivul pentru care v-a fost imanata alta pentru semnare. Puteti solicita sa va fie imanat un exemplar al fisei de post corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare pe post katriona katriona De sapte ani de zile de cand m-am angajat la actualul loc de munca (intr-o institutie bugetara) niciodata nu am fost chemata la o evaluare pe post. Practic ... (vezi toată discuția)
Completarea fisei postului de inspector, resurse umane, cu atributii de secretar dactilograf florina.nitu florina.nitu va rog sa imi oferti un sfat in urmatoarea problema: sunt incadrata pe un post de inspector resurse umane si atributii de consilier etic in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)