avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI SE INREGISTREAZA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI SE INREGISTREAZA?

buna ziua.
lucrez in cadrul unei primarii comunale si mi-au fost delegate atributii de resurse umane. as dori sa stiu daca fisa postului pentru fiecare angajat al primariei trebuie inregistrata in registrul primariei, sau daca nu este necesar acest lucru, si ea trebuie numai datata si semnata de ordonatorul de credite, acest lucru fiind suficient?!
Ma duce in eroare si faptul ca formatul din lege a fisei postului presupune si sa i se dea acesteia un numar..( fisa postului numarul...)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 4 Februarie 2009
in mod normal fisele de post se inregistreaza di se dateaza confor registrului de secretariat
In mod normal, fisa postului se inregistreaza si este semnata atat de catre conducatorul institutiei, precum si de salariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)
Fisa postului! sofia1975 sofia1975 MAI OAMENI BUNI! In istitutia noastra sunt ceva discutii contradictorii pe tema legata de resurse umane! Cei din administratia publica,in special,v-as ruga cu ... (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)