avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spatiul de sub bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spatiul de sub bloc

daca blocul nu e intabulat cui apartine spatiul de sub bloc,precizez ca am curatat sub bloc unde canalizarea de la veceuri curgea sub bloc am valorificat si fierul vechi care se afla acolo pentru a nu cere bani de la locatari .acum dupa ce am curatat apar si carcotasi cu fel si fel de scenarii as dorii sa stiu daca am gresit ca am curatat si daca pot sa-mi faca rau ca am vandut fierul va multumesc.
spatiul de sub bloc este proprietatea comuna indivizibila a proprietarilor din bloc.
acesti carcotasi pot dovedi ca fierul a fost al blocului ? au probe ? daca nu, pot eventual sa va sufle de praf...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare odr1 odr1 la un bloc cu trei scari la intabulare cum se intabuleaza spatiul de sub bloc fiecare scara cu spatiul pe care sta sau se imparte altcumva mentionez ca pe ... (vezi toată discuția)
Eliberare curtea blocului de utilaje abandonate BOGDAN.BRIE BOGDAN.BRIE Buna Locuiesc in comuna floresti, jud. Cluj, comuna cu o dezvoltare urbana impresionanta (pozitiv si negativ), cu blocuri finalizate total/partial sau ... (vezi toată discuția)
Terenul din subsolul blocului tiberiu8mai tiberiu8mai Va rog sa-mi spuneti cui apartine terenul din subsolul blocului. Toti locatarii sunt proprietari. (vezi toată discuția)