avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

la un bloc cu trei scari la intabulare cum se intabuleaza spatiul de sub bloc fiecare scara cu spatiul pe care sta sau se imparte altcumva mentionez ca pe scara pe care stau este fier vechi ramas de la o fosta centrala au si celelalte scari drept la fier va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:38, 14 Octombrie 2011
ce are intabularea cu fierul vechi...? Intabularea se face ca si un intreg, ca si cladire...insa fiecare proprietar are o cota de proprietate, numita cota parte indiviza de proprietate.Deci fiecare proprietar are cate o "bucatica" din cladire si daca fierul este al blocului, fiecare locatar ar avea o mica parte din el...In aceasta situatie, valorificarea ar trebui facuta cu acordul tuturor locatarilor...c-am complicat...aproape imposibil.
Tot spatiul se imparte la cota parte a fiecarui apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea comuna sisi27 sisi27 Spuneti-mi va rog cota proprietate comuna este tot una cu cota -parte indiviza? Ce reprezinta cota proprietate comuna? Ce reprezinta cota-parte indiviza? In ... (vezi toată discuția)
Spatiul de sub bloc odr1 odr1 daca blocul nu e intabulat cui apartine spatiul de sub bloc,precizez ca am curatat sub bloc unde canalizarea de la veceuri curgea sub bloc am valorificat si ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza cota parte indiviza? Nico4u Nico4u Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza pentru urmatoarea situatie: In scara noastra de bloc (constructie ... (vezi toată discuția)