avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura

As dori sa stiu, pentru a imputernici pe cineva sa-mi scoate actele necesare casatoriei in Germania, din Romania , eu fiind in Germania, trebuie sa fac cate o procura pentru fiecare act de care am nevoie sau este suficient o singura procura in care sa se specifice toate actele de care ai nevoie?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 11:16, 15 Octombrie 2011
Se poate si intr-un act, dar sa fie specificata fiecare operatiune care trebuie dusa la indeplinire.
Daca actele de stare civila au fost inregistrate toate la acelasi serviciu de stare civila din orasul x puteti face doar o imputernicire comuna pentru toate actele in care sa specificati ca imputerniciti persoana pentru a va reprezenta in vederea solicitarii si ridicarii certificatelor de stare civila. In schimb daca aveti acte la mai multe primarii, persoana imputernicita de dvs. trebuie sa se deplaseaza personal la ambele primarii si deci trebuie sa aiba 2,3.. procuri, in functie de cate acte aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere casatorie in romania odishor odishor Va rog un sfat : s-a incheiat in Danemarca o casatorie intre un cetatean (cu cetatenie romana si germana) si un cetatean indian(cu cetatenie indiana) Se ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania micatalin71 micatalin71 As dori sa imi spuna si mie cineva ce inseamna urmatorii termeni: 1. declaraţia de celibat 2. certificatul de celibat 3. Certificatele de stare civilă ... (vezi toată discuția)
Schimbarea certificatului de nastere GYMMY GYMMY buna ziua cum putem sa scimbam certificatul de nastere daca nu santem in romania mai precis locuim in spania si ce trebuie sa facem (vezi toată discuția)