avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatie cetateneasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatie cetateneasca

Daca sint parat intr-un fond-partaj judiciar,acest lucru se considera obligatie cetateneasca si poate fi platita de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 16 Septembrie 2008
Nu exista asemenea prevedere in CCMUN.
Zile libere platite se acorda in general pentru: nasterea unui copil, casatoria salariatului, deces frati, copii , bunici, parinti, sarbatori legale, donatori sange cf.legii.
giani62 a scris:

Daca sint parat intr-un fond-partaj judiciar,acest lucru se considera obligatie cetateneasca si poate fi platita de angajator?

Poate fi platita de catre angajator in cazul in care va luati o zi de CO pentru a merge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces unchi(fratele mamei). am dreptul la zile libere platite in afara co? MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am dreptul la zile libere platite in afara CO daca a decedat fratele mamei mele? Am citit despre bunici, soti, frati, dar nu am gasit nimic ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite cf. ccm MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua Socrul este considerat ruda de gr.2? La decesul socrului salariatul are dreptul la zile libere platite? Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Decese Raleamax Raleamax In caz de deces al nepotului pot beneficia de zile de concediu? Multumim (vezi toată discuția)