avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire suspendare contract de la 2 la 3 ani pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire suspendare contract de la 2 la 3 ani pentru copil cu handicap

-in data de 24.08.2011 copilul a implinit 2 ani si deci a incetat suspendarea contractului de munca.
- in data de 28.09.2011 s-a emis certificat de incadrare a copilului intr-un grad de handicap

intrebari
-1. ce document trebuie sa intocmeasca angajatorul pentru prelungirea suspendarii contractului de munca in baza cererii depusa de angajat act aditional sau decizie de suspendare?
-2 pentru perioada 25.08.2011 (cand angajatul trebuia sa se prezinte la serviciu) si data de 14.10.2011 cand depune cererea de prelungire a suspendarii ce documente trebuie solicitate angajatului daca nu s-a prezentat la serviciu

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 15 Octombrie 2011
contexaudit a scris:

-in data de 24.08.2011 copilul a implinit 2 ani si deci a incetat suspendarea contractului de munca.
- in data de 28.09.2011 s-a emis certificat de incadrare a copilului intr-un grad de handicap

intrebari
-1. ce document trebuie sa intocmeasca angajatorul pentru prelungirea suspendarii contractului de munca in baza cererii depusa de angajat act aditional sau decizie de suspendare?
-2 pentru perioada 25.08.2011 (cand angajatul trebuia sa se prezinte la serviciu) si data de 14.10.2011 cand depune cererea de prelungire a suspendarii ce documente trebuie solicitate angajatului daca nu s-a prezentat la serviciu

Nu se face o prelungire , ci o noua suspendare a c.i.m. .... exista o perioada despre care nu spuneti ce statut ati avut , 24.08.2011 - 14.10.2011... :-/

In baza cererii , angajatorul va emite o decizie de supendare a c.i.m..

Pentru perioada respectiva puteti depune o cerere de CFP .. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim crestere copil Maria_S44 Maria_S44 Buna ziua, am si eu o problema: o angajata s-a aflat in ingrijire copil pana la sfarsitul anului trecut, cu 2 zile inainte sa trebuiasca sa se intoarca la ... (vezi toată discuția)
Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)
Cerere prelungire suspendare contract de munca Catalina2003 Catalina2003 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel ... (vezi toată discuția)