avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa

Am nevoie de ajutor pentru infiintare PFA

Interventie moderator

2.5. Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

In al 7 din regulamentul forumului scrie, intre altele, ca raspunsurile oferite de consultanti sunt voluntare. Altfel spus: ceea ce ati scris dv si am editat (formuland altfel) se incadreaza in categoria discutiilor care se poarta prin mp.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:08, 16 Octombrie 2011
puteti sa va descurcati singura, gasit actele care trebuie depuse in ghidul pfa de pe acest forum.Nu este deloc bataie de cap si dureaza 1 zi.Succes
MULTUMESC MULT
Detalii infiintare aici: [ link extern ]
De la data depunerii pana la inmatriculare dureaza 3 zile si costa in jur de 250 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de ordine interioara mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Am avut control de la ITM si mi-au cerut ulterior sa actualizez regulamentul de ordine interioara cu criterile de evaluare ale angajatiilor ... (vezi toată discuția)
Avertisment gigelin klewos klewos Utilizatorul [i]gigelin[/i] primește avertisment pentru postarea de mesaje repetate și în afara subiectului, în ciuda numeroaselor ... (vezi toată discuția)
Tnuva se inchide si eu sunt gravida in 2 luni !!! marcellina_marce marcellina_marce MA numesc Alexandru Rodica si sunt angajata de 3 ani la TNUVA ca inginer , acum ca TNUVA se inchide nu inteleg ce se va intampla cu mine ca viitoare mamica ce ... (vezi toată discuția)