As dori un sfat: Am introdus o actiune pentru dezbaterea succesiunii si partaj succesoral .Insa sora mea cu care nu ma inteleg a inceput sa intervina asupra imobilului fara acordul meu.Eu am acceptat mostenire sub declaratie,Practic nici nu doreste sa asculte ce ii spun ,a luat cheile casei s-a mutat in casa parintilor defuncti(au pina in 2 ani de la deces) si refuza orice dialog.(cu toate ca nu a contribuit CU NIMIC la sarcinile mosteniri,nu la pomeniri, inmormantari,etc ).A consumat energie ,si alte utilitati pe care nu le-aplatit si au fost taiate,lasand datorii pe numele decdatilor.
Practic doresc sa stopeze aceste ,,renovari'' de care s-a apucat devastand toata casa,Mai mult a pus stapinire pe lucrurile casnice far acordul meu,Aduce diverse persoane nu imi permite accesul in casa fara prezenta ei,
Pot pina la judecarea cauzei pe fond sa cer o erdonanta presedentiala ,un sechestru care sa-i interzica sa mai intervina asupra imobilului?
Puteti solicita pe calea ordonantei sistarea oricaror lucrari la casa ce face parte din masa mostenirii ... insa nu-i puteti interzice accesul in casa pana la finalizarea partajului.
Acces in imobil
alex201888
Am depus divortul si inca nu s-a stabilit primul termen. Din cauza situatiilor foarte tensionate am plecat din casa, bun propriu al meu dinainte de casatorie, ... (vezi toată discuția)