avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedentiala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedentiala?

As dori un sfat: Am introdus o actiune pentru dezbaterea succesiunii si partaj succesoral .Insa sora mea cu care nu ma inteleg a inceput sa intervina asupra imobilului fara acordul meu.Eu am acceptat mostenire sub declaratie,Practic nici nu doreste sa asculte ce ii spun ,a luat cheile casei s-a mutat in casa parintilor defuncti(au pina in 2 ani de la deces) si refuza orice dialog.(cu toate ca nu a contribuit CU NIMIC la sarcinile mosteniri,nu la pomeniri, inmormantari,etc ).A consumat energie ,si alte utilitati pe care nu le-aplatit si au fost taiate,lasand datorii pe numele decdatilor.
Practic doresc sa stopeze aceste ,,renovari'' de care s-a apucat devastand toata casa,Mai mult a pus stapinire pe lucrurile casnice far acordul meu,Aduce diverse persoane nu imi permite accesul in casa fara prezenta ei,

Pot pina la judecarea cauzei pe fond sa cer o erdonanta presedentiala ,un sechestru care sa-i interzica sa mai intervina asupra imobilului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:21, 17 Octombrie 2011
Puteti solicita pe calea ordonantei sistarea oricaror lucrari la casa ce face parte din masa mostenirii ... insa nu-i puteti interzice accesul in casa pana la finalizarea partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema foarte delicata de mostenire ,rog un sfat urg leusan leusan in urma decesului parintilor, cu cca 1,an si jumatate in urma unul dintre frati (total nelalocul lui,imoral.,betiv..etc..etc..)refuza sa ii lase pe ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Acces in imobil alex201888 alex201888 Am depus divortul si inca nu s-a stabilit primul termen. Din cauza situatiilor foarte tensionate am plecat din casa, bun propriu al meu dinainte de casatorie, ... (vezi toată discuția)
Conflict intre mostenitori catasol catasol Buna ziua, ce se intampla in situatia in care dupa moartea ultimului parinte unul dintre cei doi mostenitori nu mai permite accesul pe proprietatea detinuta de ... (vezi toată discuția)