avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin avalizat

Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz de neplata este nevoie de proces sau se poate executa silit direct? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: WEO , utilizator 18:18, 16 Octombrie 2011
In acest moment nu imprumut bani. Care ar fi forma legala in care as putea sa o fac?
Intrebarea o pusesem pt ca analizam posibilitatea de a plasa ceva bani intr-un fond de investitii care investeste in bilete la ordin, cec-uri etc si vroiam sa imi dau seama cat e de riscant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat instituit cu titlu executor micha20 micha20 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am avalizat un BO in 30 iun.2006 pt un credit de investitii la o societate. In 2009 banca a cerut ... (vezi toată discuția)