avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin avalizat

Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz de neplata este nevoie de proces sau se poate executa silit direct? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sezghintour2019@gmail.com , utilizator 17:58, 20 Mai 2024
In acest moment nu imprumut bani. Care ar fi forma legala in care as putea sa o fac?
Intrebarea o pusesem pt ca analizam posibilitatea de a plasa ceva bani intr-un fond de investitii care investeste in bilete la ordin, cec-uri etc si vroiam sa imi dau seama cat e de riscant.
Bună ziua p0ate cineva Avalida un bilet la ordin dacă nu este asociat sau Administrator la o Societate comerciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat in nume propriu cristinel30 cristinel30 Buna ziua, O sc are datorii catre firma mea si mi-a spus ca-mi va da un Bilet la ordin avalizat in nume propriu cu titlu executoriu, scadenta fiind in data de ... (vezi toată discuția)