avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... litigiu rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

litigiu rca

Am o problema.De pe o masina incarcata cu pietre mi-au cazut pe masina mea producandu-mi pagube.Am depus toate documentele la dosar(intelegere amiabila declaratii,diagrama tahograf, foaia de parcurs etc).dupa 3 sapt de umblat cei de la asigurari mi-au transmis ca nu pot sa ma despagubeasca,si ca nu pot sa-mi spuna motivele.V-as fi recunoscator daca m-ati sfatui ce sa fac.Va multumesc.Soc. de asig [EDITAT]
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:20, 16 Octombrie 2011
Buna ziua !
Solicitati explicatii in scris companiei de asigurari , urmand ca raportat la raspunsul primit sa actiunati eventual in instanta .
Probabil acel asigurator, sau persoana de contact, au ramas in urma cu aplicarea normelor RCA, de pe vremea cand nu se despagubeau accidente la care nu exista contact intre autovehicule.
Solicitati refuzul pe care sunt obligati sa-l prezinte in scris, referitor la dosarul de dauna nr...din data...Sper ca ati deschis acest dosar si nu v-ati limitat numai la a depune documentele, fara a completa si avizarea.
De regula acest asigurator avea oameni profesionisti la compartimentul de daune. Dar acum depinde de motivul pe care il invoca si conditiile reale in care s-a produs evenimentul. Sunt curios sa aflu si eu aceste motive. Dupa primirea raspunsului puteti face plangere la CSA apoi puteti chema asiguratorul la conciliere si in ultima instanta daca nu se rezolva nimic puteti chema asiguratorul in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca patreze patreze Buna ziua!Am avut un incident rutier in timp ce ma deplasam cu masina din sens opus a a venit o masina mare incarcata cu pietre.In curba, masina incarcata ... (vezi toată discuția)
Pe cine dau in judecata ? doberv doberv daca x loveste cu masina o alta masina iar cei de la asigurari spun ca nu sunt de acord cu plata daunei deoarece dinamica accidentului contrazice versiunea ... (vezi toată discuția)
Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)