avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare cheltuieli judecata

Buna ziua
Am castigat procesul de fond dar avocatul nostru nu a cerut cheltuielile de judecata. In prezent suntem in recurs. Se mai pot recupera cheltuielile de judecata in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:39, 16 Octombrie 2011
În situaţia în care nu s-au solicitat cheltuielile de judecată, partea le poate solicita printr-o cerere separată , în termenul de prescripţie de drept comun (3 ani), care curge de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care cel în cauză a câştigat procesul .
numai sa nu fi zis la fond ca nu solicita cheltuieli.... ca atunci e bai
Avocatul nostru nu a binevoit sa se prezinte cand s-a citit verdictul la judecata de fond...
S-a pierdut automat atunci dreptul de a cere cheluielile de juceata?

Multumesc anticipat
La ce instanta s-a judecat cauza, de s-a "citit" verdictul?
Avocatul trebuia sa fie prezent cand s-au pus concluzii pe fond si instanta a ramas in pronuntare. In zilele noastre nu se mai citeste nici un verdict, instanta se pronunta in sedinta publica doar teoretic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua! in urma cu ceva timp s-a dat verdictul final pentru un proces pe care l-am intentat impotriva angajatorilor mei anul trecut! asi vrea sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cornelia radoi cornelia radoi buna seara!revin la d-voastra cu inca o problema:in dec.2006 tribunalul prahova a dat o sentinta favorabila mie intr-un litigiu de munca pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dana_ludmila dana_ludmila Obiectul dosarului - drepturi banesti (litigiu de munca). La instanta de fond am pierdut. Am castigat in recurs si am solicitat si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)