avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare certificat de inmatriculare si placute de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare certificat de inmatriculare si placute de inmatriculare

:((Buna ziua, stiti cumva in cazul in care ti se retin placutele de inmatriculare si talonul pentru ca nu ai asigurare rca valabila ; , pentru a le recupera esti nevoit sa duci dovada ca ai platit amenda respectiva? sau doar asigurarea facuta si valabila? Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: adrian07ch , utilizator 13:59, 2 Iulie 2012
In mod normal doar asigurarea ca pentru asta ati fost sanctionat. Amenda intra in bugetul adm financiare si este treaba ei sa o urmareasca sa fie platita.
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
trebuie sa duci : proces verbal + dovada +copia chitantei de plata + copia asigurarii rca , e bine sa aveti la dvs si originalele in caz ca o sa vrea sa se uite peste ele.
Daca cel care a condus masina atunci cand i s-au ridicat numerele nu este proprietarul acesteia, exista vreo posibilitate de a recupera el numerele fara o imputernicire de la proprietar?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
adrian07ch, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto rca expirata Alinsaban Alinsaban Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca) alin.pepenasi alin.pepenasi Am fost oprint de politie, nu am avut rca valabil. Am primit amenda, mi-a fost retinut talonul (fara numere). Pentru a recupera talonul: Trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am dat actele la înmatriculare mașinii și mi-a ... Mihamyki Mihamyki Bună ziua am dat actele la înmatriculare mașinii și mi-a zis sa merg după dovada peste o săptămână am preferat sa nu mai schimb Nr mașinii și l-am ... (vezi toată discuția)