avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la asigurarea de sanatate

Buna seara! As dori sa stiu daca dupa varsta de 26 de ani mai pot fi inregistrat la CAS, tinand cont ca nu am un loc de munca.
Sunt in ultimul an de master la o facultate particulara si am 27 de ani. Din cauza varstei si a lipsei locului de munca nu mai sunt asigurat si nu mai beneficiez de serviciile medicale gratuite sau compensate.
Pana imi voi gasi un loc de munca, exista vreo posibilitate de a deveni din nou asigurat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:34, 16 Octombrie 2011
Da, nu exista probleme.
Contract asigurare cu CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intertinere M. V. M. V. Buna seara! Stiu ca poti beneficia de pensia de intretinere pana la varsta de 26 de ani daca iti contiuni studiile. Eu am terminat facultatea (iunie 2009) si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa absolvire studii universitare de 4 ani Paulishta Paulishta Buna ziua. As dori sa aflu daca un parinte este obligat sa continue plata pensiei alimentare si dupa ce copilul a absolvit studiile superioare. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Contributie intretinere moni47 moni47 Buna ziua! Fiica mea are 23 de ani si este studenta in ultimul an de master la facultate. Ea primeste contributie de intretinere de la tatal ei. Stiu ca ... (vezi toată discuția)