avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietatea

Sotul intentioneaza sa plece definitiv din tara el avand doar rezidenta an Romania casa pe care o avem este luata an timpul casatotiei aceasta fiind cumparata pri vanzarea unui apartament pe care eu lam avut anterior casatoriei automat figureaza ca proprietar pe noua locuinta fiind casatoriti.El vrea sa nu mai figureze ca proprietar poate sa-mi vanda mie partea lui sau cum se procedeaza. Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare imobil MihaVas MihaVas Am facut o procura prin care imputernicesc vanzare unui imobil. Cand am facut procura la un consulat din strainatate, pentru ca locuiesc in afara tarii, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj-evacuare Borza Borza Soti divortati de 3 ani.Nu s-a facut partajul locuintei Ap. cu 2 camere la casa.Problema este urmatoarea pe contractul de vc si pe extrasul de cf este trecut ... (vezi toată discuția)