avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe bunuri - de unde aflu cat am de platit?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe bunuri - de unde aflu cat am de platit?

as dori sa stiu si eu pe ce sait sa intru sa stiu cat am de plata impozitul pe cladiri si masina.va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:15, 18 Octombrie 2011
In general pe site-ul primariei unde sunt situate bunurile imobile si pe site-ul primariei unde aveti domiciliul pentru a afla impozitul pe bunurile mobile (auto).

Dar ca sa puteti sa consultati on-line impozitele si taxele pe care le datorati trebuie ca:
Primaria respectiva sa detina un modul de consultare a impozitelor si taxelor locale de catre contribuabili.
Daca exista un astfel de modul, dvs il puteti folosi(consulta) numai dupa autentificare. Autentificare se face in baza unei parole de acces/ user si parola/ cnp si parola.

Parola de acces se obtine in urma unei cereri adresate autoritatii de administratie publica locala insarcinata cu colectarea taxelor si impozitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua cum se numește actul eliberat de taxe și impozite prin ... Miha51 Miha51 Buna ziua Cum se numește actul dat de taxe și impozite prin care se atestă că sunt proprietara unui imobil? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala itl - 001 model 2016 Roplast Roplast Sunt un traducator si m-am inregistrat ca PFA cu locul de desfasurare a activitatii la domiciliu. Trebuie sa depun formularul ITL - 001, Model 2016. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Certificatul de atestare fiscală Adiluca Adiluca Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot obtine certificatul de atestare fiscala online,pentru o persoana fizica decedata (mama mea),folosind Spațiul privat ... (vezi toată discuția)