avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie fiscala ITL - 001 Model 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie fiscala ITL - 001 Model 2016

Sunt un traducator si m-am inregistrat ca PFA cu locul de desfasurare a activitatii la domiciliu. Trebuie sa depun formularul ITL - 001, Model 2016. Doresc sa folosesc facilitatile internetului pentru a depune formularul si toate actele insotitoare on-line. Problema este ca site-ul ANAF-ului asigura transmiterea on-line doar pentru declaratiile D200 si C230 si acelea completate digital si transmise pe baza unei parole si cod utilizator eliberat tot de ei. Nu am gasit nimic, nicaieri despre cum pot transmite on-line aceasta declaratie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:55, 29 Mai 2016
Dl Roplast, Anaful este una, iar formularul ITL - 001 2016, asa cum ii spune si numele Impozite si Taxe Locale este alta, fapt pentru care nu veti gasi raspunsul la problema dvs. pe siteul Anafului. Daca primaria din comuna dvs. nu a dezvoltat un program informatic in acest sens (si sigur n-a facut-o), atunci singura varianta este ghiseul si coada, iar in Romania zilelor noastre inca este cea mai buna solutie, dat fiind faptul ca formularul este destul de greoi de descifrat, iar completarea lui de catre bietul contribuabil, fara sprijin si indrumare, de foarte multe ori, duce la erori si consecintele acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce formular completez? Caliopeea Caliopeea Am citit la dvs pe site ca in 2016 cu totii trebuie sa completam un formular in vederea stabilirii impozitului pe cladiri. In cazul meu, sint pers.fizica, ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica ComN ComN Am cont ANAF si in momentul in care il accesez la sectiunea \"Declaratii\" am doar 2 formulare si anume: declaratia D200 (pentru anii 2016 si 2015) si D 230). ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica ramona74 ramona74 am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a ... (vezi toată discuția)