Sunt un traducator si m-am inregistrat ca PFA cu locul de desfasurare a activitatii la domiciliu. Trebuie sa depun formularul ITL - 001, Model 2016. Doresc sa folosesc facilitatile internetului pentru a depune formularul si toate actele insotitoare on-line. Problema este ca site-ul ANAF-ului asigura transmiterea on-line doar pentru declaratiile D200 si C230 si acelea completate digital si transmise pe baza unei parole si cod utilizator eliberat tot de ei. Nu am gasit nimic, nicaieri despre cum pot transmite on-line aceasta declaratie. Multumesc.
Dl Roplast, Anaful este una, iar formularul ITL - 001 2016, asa cum ii spune si numele Impozite si Taxe Locale este alta, fapt pentru care nu veti gasi raspunsul la problema dvs. pe siteul Anafului. Daca primaria din comuna dvs. nu a dezvoltat un program informatic in acest sens (si sigur n-a facut-o), atunci singura varianta este ghiseul si coada, iar in Romania zilelor noastre inca este cea mai buna solutie, dat fiind faptul ca formularul este destul de greoi de descifrat, iar completarea lui de catre bietul contribuabil, fara sprijin si indrumare, de foarte multe ori, duce la erori si consecintele acestora.
Declaratia unica
ComN
Am cont ANAF si in momentul in care il accesez la sectiunea \"Declaratii\" am doar 2 formulare si anume: declaratia D200 (pentru anii 2016 si 2015) si D 230). ... (vezi toată discuția)