avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal-salariu realizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal-salariu realizat

Buna ziua,daca salariul realizat difera intr-o luna(din cauza co medical sau odihna) fata de salariul de incadrare (cel din c.i.m)se modifica salariul brut din revisal?
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 11:18, 17 Octombrie 2011
Nu, ramane inscris salariul de incadrare din CIM.
asa am procedat am lasat brutul din cim, nu am modificat brutul din revisal chiar daca realizatul/brutul e altul pe stat din cauza co,medical sau cfp.
Am intrebat pt ca la cei carora le trec si sporurile lunar au realizatul mai mic si per total salariu brut + spor este mai mare in revisal si mai mic in stat (din cauza realizatului)
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
alexandra24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal : salariu incadrare sau realizat? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Revin cu rugamintea sa ma ajutati (am postat subiectul in alt topic dar nu mi s-a raspuns) 1.Pentru luna august avem : Ex.Salariu incadrare = ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Sporul pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă ,este considerat spor permanent, cum se opereaza in revisal in procent sau suma?. - daca esti ... (vezi toată discuția)
Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)