avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.
As vrea sa servesc si sandwichuri, in afara de autorizarea pe 4711 mai trebuie sa solicit autorizare si pentru alt cod caen. MULTUMESC pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: snake65 , utilizator 13:57, 17 Octombrie 2011
Daca preparati sandwichiurile in magazin trebuie sa autorizati si codul 1089 - fabricarea altor produse alimentare n.c.a.
Multumesc, domnule Sad!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Functia de brutar anisu anisu Buna ziua, din cate am citit - incadrarea pe functia de brutar poate fi folosita numai in anumite cazuri. (Coduri CAEN 1085 - Fabricarea de mancarururi ... (vezi toată discuția)
Preparare cafea adriana-ioana adriana-ioana Buna ziua, Am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si ... (vezi toată discuția)