x se abgajeaza la o s.c. pe perioada determinata de 6 luni dupa doar 1 luna in care a beneficiat de somaj; la incheierea celor 6 luni, daca angajatorul nu doreste sa i prelungeasca contractul mai poate beneficia de ajutorul de somaj? multumesc.
eu zic ca da, atata timp cat a fost incadrat in "campul muncii" cu un stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii;
Daca in timp ce era in somaj a incheiat un CIM pe perioada determinata de maxim 12 luni atunci i se suspenda indemnizatie de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa incetarea CIM la data expirarii sale.
Somaj
Tamaska
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Din data de 06.01.2012. pana-n 05.03.2013 cineva a fost angajat la S.C. X S.R.L. cu
contract ... (vezi toată discuția)
Somaj
rapidcristi
Fratele meu lucreaza de cativa ani la o firma cu contract de munca pe perioada determinata (1 august - 30 aprilie) sta 3 luni de zile acasa si apoi din nou ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj
pvs
Am un prieten care a fost viceprimar pana in august 2010. In 2011 a lucrat 9 luni la o societate angajat cu contract pe perioada determinat. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)