avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSM.REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSM.REVISAL

Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu sa ai cursul pentru transmitere Revisal?
Va multumesc!:O
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:18, 17 Octombrie 2011
Nu.Este nevoie de decizie interna pentru persoana care opereaza in Revisal.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatorie certificarea ca inspector resurse umane pentru persoana care opereaza in revisal? carmenbn carmenbn Persoana care opereaza in REVISAL trebuie sa fie un angajat numit prin decizie scrisa sau un tert cu care firma are incheiat un contract.E obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata ClaudiuRoman ClaudiuRoman Daca ma poate ajuta cineva, va rog sa-mi spuneti ce act normativ prevede ca trebuie emisa decizie pentru suspendarea cim in cazul unei absente nemotivate? (vezi toată discuția)
Resurse umane carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca pentru a transmite revisalul poti sa ai calitatea de manager resurse umane sau trebuie sa fii neaparat inspector resurse ... (vezi toată discuția)