avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau firma?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau firma?

Buna ziua.
Intrebare: pentru a putea derula o mica afacere prin intermediul unui website (sa construiesc un website care ofera intermedieri locuri de munca in schimbul unei mici cotizatii) trebuie sa am firma? Sau ajunge doar PFA? In ambele cazuri, care ar fi codul domeniului de activitate PFA-ului sau firmei respective?
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 18:01, 23 Octombrie 2011
O discutie care va poate fi de folos:

www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua,
In cazul dvs. nu v-as recomanda PFA.De ce?
Pentru ca daca va veti mari ca firma,pentru ca tot firma se cheama si daca esti PFA,nu veti putea angaja personal.Ganditi-va ca e greu sa faci totul de unul singur.
In plus,ca si SE SRL puteti sa va puneti mai multe coduri CAEN,pe subdomenii.Asta este un avantaj.
O data ce ati crescut va va trebui si un contabil,care poate fi si ca PFA angajat,cum sunt spre exemplu cabinetele medicilor de familie.
Consultati un avocat in aceasta privinta si un consilier juridic.
Acestia sunt mai in masura sa dezbata detaliat problema cu care dvs. va confruntati.
rwuanna un PFA este suficient pentru inceput. Sau hai sa zicem o II. Poti sa ai angajati si pe PFA si poti sa ai mai multe coduri CAEN pe PFA, trebuie doar sa ai pregatirea necesara pentru fiecare cod CAEN.
Pentru inceput un PFA / o II este mai mult decat suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de intermediere traduceri - se poate si pfa? Raluca_isa Raluca_isa Buna ziua, Am citit in mare toate subiectele (vacanta, plictiseala :D - dar unele chiar mi-au fost de folos!) si nu am vazut ceva legat de acest aspect (imi ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Am PFA cu codul CAEN 7112 si vreau sa dezvolt o noua afacere: vreau sa inchiriez un autoservice si sa demarez activitatea. Pentru asta cred ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)