avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

iam dat prima data in judecata am castigat primul proces vineri lam castigat pe al 2 si imi zice la final mentine hotararea atacata ce inseamna imi mai poate face recurs
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 11:31, 18 Octombrie 2011
Recursul a fost facut la prima hotarare ! Deci ramane valabil ce a hotarat prima instanta. Ce a hotarat prima instanta ?????? Definitiva, irevocabila ? Functie de aceasta stam de vorba.
Legal se poate face apel si eventual revizuire daca sunt elemente noi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate face recurs? melcisor melcisor Buna ziua! Suntem disperati. Sa va spun pe scurt povestea. Socrul meu detine un teren de casa. Terenul este trecut pe titlul de proprietate. Un anume var l-a ... (vezi toată discuția)
Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari irevocabile? Agripinna Agripinna Buna ziua. Sunt parte intr-un proces pe litigii de munca. In prima instanta am castigat. Partea adversa a facut recurs, recurs ce s-a judecat la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)