avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... geam vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

geam vecin

Buna ziua.Construim o casa ,care are garajul inclus in ea si dorim sa punem 2 luminatoare la acesta .Fiindca geamurile dau spre vecinul din spatele casei am dori sa stim cum ar fi legal sa le facem :din caramida de sticla sau din termopan cu geam mat,fara deschdere.Mentionez ca ele sunt prinse in proiect ,iar casa este la o distanta de 0,7 de hotar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miniona76 , utilizator 21:32, 17 Octombrie 2011
Ambele variante sunt bune. Atata vreme cat nu va permite sa vedeti catre vecin nu conteaza din ce le faceti.
Multumesc ,m-ati linistit.Codul civil lasa loc de interpretari pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat recent un apartament aflat intr-o vila. ... andreea04de andreea04de Buna ziua, Am cumparat recent un apartament aflat intr-o vila. Pe unul din peretii apartamentului am doua geamuri (existente in planul apartamentului), dar ... (vezi toată discuția)
Limita legala a unei ferestre catre proprietatea invecinata moni_p6 moni_p6 Va rog, as dori sa stiu, care este limita legala a unei case cu fereastra catre spatiul invecinat? Vecinul meu si a construit o casa f aproape de limita ... (vezi toată discuția)
Ferestre care dau in curtea vecinului Eugenia20 Eugenia20 Am mostenit o casă la țară care are patru ferestre (geam mat, prinse în proiectul casei din 1977 ) care se deschid spre grădina vecinului. Până acum ... (vezi toată discuția)