avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot infiinta o firma avnd in vedere ca am antecedente ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot infiinta o firma avnd in vedere ca am antecedente penale?

Buna!
Intrebarea mea este: Avand in vedere ca am dosar penal pentru conducere sub inf. bauturilor alcoolice este posibil sa infiintez o firma pe numele meu? Sentinta este de 7 luni cu suspendare si 2 ani si 7 luni perioada de incecare.
Va multumesc anticipat. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: AndreeaB87 , utilizator 16:59, 17 Octombrie 2011
Da puteti infiinta firma, infractiunea pt care ati fost condamnat nu este dintre acelea care duc la imposibilitatea detinerii calitatii de asociat sau administrator intr-o firma ( delapidare, gestiune frauduloasa, fals, uz de fals s.a.).
da, puteti infiinta o firma.
si in cazul in care sunt studenta am aceleasi facilititati? iar in privinta fondurilor europene?se pot accesa in cazul meu?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma dupa faliment t_gheorghitza t_gheorghitza Buna ziua, Se poate sa infiintez o noua firma pe numele meu,dupa ce am avut o alta si a intrat in faliment?Multumesc. (vezi toată discuția)
Condamnat pentru fals; pot infiinta o societate comerciala? eumarica eumarica In urma cu 6 ani am fost condamnat cu suspendare la un an si 3 luni pentru fals si uz de fals, de atunci a trecut perioada de proba, am facut si demersurile de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)