avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata rata bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata rata bancara

Am un credit de nevoi personale la o banca , datorita unor probleme financiare am intarziat cu plata ultimei rate 17 zile iar la urmatoarea probabil ca o sa intarzii 25-30 zile. Daca pe viitor intentionez sa deschid o descoperire de cont (overdraft), risc sa nu mi se accepte acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 17 Octombrie 2011
Daca e vb de aceeasi banca, depinde de politica bancii respective, de cand in viitor solicitati descoperirea de cont,etc.. daca ramaneti restant in perioada asta de 2 ori.. si daca imediat aplicati pt overdraft, se poate sa aveti probleme..

E vorba de banci diferite, banca la care intentionez sa dschid overdraftul are contract incheiat cu societatea la care lucrez pentru dobanzi preferentiale acordate angajatilor dar nu pot sa accesez overdraftul decat la sfarsitul lunii noiembrie cand se implinesc 6 luni de vechime in munca ....
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Atunci nu cred sa aveti probleme, banca unde inregistrati restante, nu raporteaza atat de repede biroului de credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca in biroul de credit jovi_jo jovi_jo Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Probleme overdraft bia_2003 bia_2003 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind o problema cu un overdraft. Lucrez in invatamant si am un overdraft. In perioada de vara s-a intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)