avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Valabilitate hotarare judecatoresca.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Valabilitate hotarare judecatoresca.

In data de 15.07.2010 am actionat in judecata Prefectura Municipiului Bucuresti ,solicitand obligarea acesteia de a inmatricula un autoturism achizitionat de catre mine din Franta si care nu mai fusese inmatriculat in Romania,fara plata taxei de poluare ceruta prin O.U.G. nr 50/2008.In data de 15.10.2011 am obtinut decizia favorabila mie si INVESTIREA de punere in aplicare a ei.Intrebarile sant urmatoarele: -aceasta decizie mai poate fi utilizata in conditiile in care pe perioada procesului autoturismul l-am avut inmatriculat pe firma in Bulgaria? -are influenta asupra acestei decizii, modificarile legislative aparute intre timp(pe perioada derularii procesului) referitoare la aceasta taxa de poluare ?In concluzie ,pot inmatricula autoturismul fara plata taxei de poluare ? Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Simmonco , utilizator 18:44, 22 Octombrie 2011
respectati hotararea judecatoreasca,pe care nu o cunosc
Multumesc pentru intentie dar acest raspuns nu prea lamureste situatia aratata:stunned:.
Astept un raspuns punctual la ceea ce am intrebat.:hm:
Am finalizat cu succes operatunea de inmatriculare a autoturismului respectiv.
Nu a durat decat 485 de zile de la efectuarea RAR-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces inmatriculare fara plata taxei de poluare. Simmonco Simmonco Datele problemei: Autoturism adus din Franta in iunie 2010.Facut RAR+toate actele necesare ,dat prefectura Bucuresti in judecata, in contencios administrativ ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei pacaliciosu pacaliciosu Va salut ! Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului ... (vezi toată discuția)