avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proces inmatriculare fara plata taxei de poluare.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proces inmatriculare fara plata taxei de poluare.

Datele problemei:
Autoturism adus din Franta in iunie 2010.Facut RAR+toate actele necesare ,dat prefectura Bucuresti in judecata, in contencios administrativ ,pentru inmatriculare fara plata taxei de poluare.Termen de judecata martie 2011,la aproape 9 luni de la depunerea cererii.Pentru ca autoturismul imi este foarte necesar in interes de serviciu, in noiembrie 2010 am optat sa il inmatriculez in Bulgaria macar pana se termina acest proces.Intrebarea mea este daca in lumina schimbarilor legislative petrecute la inceputul acestui an ,mai pot spera sa castig un astfel de proces in Bucuresti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:54, 5 Februarie 2011
Cineva informat in aceasta privinta ?
Eu spun ca pe Buc din pacate nu- Cde Ap le respinge!
Mutati pe un alt judet...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate hotarare judecatoresca. Simmonco Simmonco In data de 15.07.2010 am actionat in judecata Prefectura Municipiului Bucuresti ,solicitand obligarea acesteia de a inmatricula un autoturism achizitionat de ... (vezi toată discuția)
Proces cu serviciul inmatriculari auto si eliberare permise George1990 George1990 Buna ziua, [b]In noiembrie 2010[/b] am cumparat un autoturism din Anglia de la un cetatean roman cu domiciliu in Anglia, am ajuns in romania dupa care ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare 2010 chapi chapi Cum as putea sa nu platesc sau sa aman plata taxei de prima inmatriculare, avand in vedere valorea exagerata a ei ( aproximativ 10 % din valoarea unui ... (vezi toată discuția)