avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals sau nu?

Eu sunt stabilit in Germania de ceva timp si am fost angajat pana acum putin timp cu contract de munca.
In Romania mi s-a deschis un dosar penal si politistul la care este dosarul meu a cerut sa depun contractul de munca nu stiu de ce?
Angajatorul mi-a dat o copie,am trimis-o prin posta in tara dar poliistul spune ca contractul e fals pentru ca nu are stampila angajatorului si sa trimit contractul original.
Angajatorul mia spus ca nu imi da contractul original, mi-a facut o copie legalizata a acestuia, am platit o gramada de bani si am trimis in Romania.
Am intrebat politistul pentru ce anume are nevoie de contractul meu si nu mi-a raspuns doar ca daca nu aduc originalul ma acuzxa de fals.
Vreau sa va intreb pe dumneavostra care sunteti mai experimentati decat mine daca este posibil sa fiu acuzat de fals pentru un contract care nu are nici o putere in Romania?
Angajatorul mi-a spus ca nu vrea sa aiba probleme si sa nu-l mai deranjez cu tot felul de cereri ca deja mi-a eliberat copia contractului si certificata pe deasupra, el facandusi datoria.
Va rog mult sa ma ajutati din cauza acestei situatii am ramas si fara loc de munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 19:56, 20 Octombrie 2011
Ce legatura exista intre contractul dvs de munca si infractiunea pentru care sunteti cercetat?
Absolut nici o legatura.Sunt cercetat pentru furt in tara.
Contractul dvs de munca nu are legatura cu infractiunea pentru care sunteti cercetat.
mirabella-ana a scris:

Contractul dvs de munca nu are legatura cu infractiunea pentru care sunteti cercetat.

Doamna avocat va multumesc dar lucrul acesta deja in stiam.Ce nu stiu este de ce acest politist are nevoie de contractul meu de munca si de asemenea nu stiu de ce mi s-a cerut, eu nu platesc taxe in Romania,contractul nu este valabil pe teritoriul tarii noastre,dar am ramas si fara slujba din cauza aceasta.
Va rog sa ma indrumati ce sa fac mai departe.
Eu va sfatuiesc sa va angajati un avocat sa se ocupe de dosarul dvs ,cred ca va dati seama de gravitatea situatiei.Angajati un profesionist sa se ocupe de aceasta problema.Puteti sa-i faceti si o procura la consulatul roman ,daca dvs nu va puteti intoarce in tara.Exista avocati seriosi care va pot ajuta.Acesta este sfatul meu.Problema aceasta nu se poate rezolva prin corespondenta si mesaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cat este de legal si ce drepturi s-au incalcat? alexandrugroza alexandrugroza Buna seara tuturor. Va supun atentiei unele intamplari care s-au petrecut in urma cu cateva zile si as dori sa va citesc si parerile dvs. Intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar penal aflat in faza de cercetare penala camicr camicr buna seara,va rog sa imi spuneti daca s-a procedat corect; in luna ianuarie 2011,am deschis proces civil,ordonanta presedintiala,impotriva unei companii de ... (vezi toată discuția)