avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire vatamare corporala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire vatamare corporala

Prin asigurarea RCA a masinii se poate despagubi persoana vatamata in cazul unui accident rutier daca aceasta a fost pieton accidentat pe trecerea de pietoni?
Acest lucru este posibil sa se realizeze pe cale amiabila intre partile implicate in accident , sau doar in urma unui proces?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:36, 17 Octombrie 2011
Asigurarea RCA despagubeste si vatamarea corporala a pietonului accidentat pe trecerea de pietoni si deasemeni este posibila si impacarea intre parti dar in acest caz pagubitul nu mai poate apela la polita RCA a vinovatului si se va multumi numai cu ce primeste de la vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit cu masina de un baiat care nu detinea permis auto Dinu bogdan Dinu bogdan Am fost lovit cu masina de un baiat care nu detinea permis auto. Cum procedez pentru a-mi despagubi pagubele? (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamare corporala rca Gabriel1337 Gabriel1337 Buna ziua! Vineri seara am lovit pe trecerea de pietoni o doamna in varsta, accidentand-o pe aceasta si fiind nevoie de spitalizare. Culpa accidentului este ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)