avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala neplata pensiei alimentare

Am facut o plangere la parchet pentru neplata pensiei alimentare.Intrebarea mea este ce se intampla daca paratul imi va plati doar o anumita suma din cat are sa-mi dea???adica in loc sa imi puna pe 11luni cat are sa-mi dea imi va trimite doar pe 2 luni???multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gaby811 , utilizator 20:55, 17 Octombrie 2011
Buna seara,

In cazul infractiunii de abandon de familie actiunea penala continua, indiferent daca tatal minorului va plati partial sau chiar in totalitate sumele restante. Numai impacarea partilor atrage inlaturarea raspunderii penale a tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare de catre tata Cocollino Cocollino Buna ziua, Ma numesc Corina, sunt din Bucuresti si in urma divortului fiica noastra a ramas in grija mea. Tatal ei nu mi-a platit nici un leu din pensia ... (vezi toată discuția)
Abandon Borza Borza Buna, vreau sa stiu daca in cazul condamnarii cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei(1 an) pentru abandon daca este obligatoriu plata sumei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara emy870 emy870 buna ziua o prietena dea mia e divorzata are 3 copii care sant la fostul sot le platea pensie si de doi anni a ramas fara servici si nu a mai platit de duoua ... (vezi toată discuția)