avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum pot afla daca o firma a accesat fonduri UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum pot afla daca o firma a accesat fonduri UE

Buna ziua,
Am prestat servicii IT la o firma care mi-a promis ca imi va plati serviciile in momentul in care va lua banii de la UE. De cateva luni tot ma aman cum ca nu i-au intrat banii.
As dori sa stiu cum pot verifica daca aceasta firma a accesat fonduri de la UE.
va multumesc,
Gabi
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:51, 18 Octombrie 2011
daca stii prin ce program a accesat fondurile poti sa verifici in lista contractelor semnate pe care le gasesti pe....(editat-adresa link eronata)
la sectiunea programe operationale.
o alta solutie ar fi sa suni la telefonul autoritatii de management a programului respectiv, sau sa te adresezi in scris pe e-mail-ul acesteia

dar , eu intreb, ai prestat servicii cu contract sau fara contract?
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Am prestat servicii cu contract. Totual a fost facut oficial, din punctul meu de vedere
atunci raman valabile variantele scrise de mine mai sus.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri cpv pentru finantare viogaf srl viogaf srl Va rog mult de tot se poate sa imi spuneti si mie care sunt codurile CPV pentru absorbtie fonduri europene si studii dezvoltare durabila......ca am tot cautat ... (vezi toată discuția)
Curs platit-nu s-a desfasurat minanika minanika Buna ziua, In decembrie anul trecut am achitat la \"pret promotional\", doua cursuri de formare, unul deja incepuse si m-am inrolat din mers, la al-doilea ... (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)