avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE DUPA SUSPENDARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE DUPA SUSPENDARE

ultima zi de susupendare a fost 17.10,eu trebuie azi sa inchei suspendarea in revisal, angajatul si a depus azi demisia,pot sa-i inchei contractul cu data de azi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 18 Octombrie 2011
Daca angajatorul nu doreste ca salariatul sa efectueze perioada de preaviz prevazuta in CIM atunci ii puiteti inceta CIM cu data de azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre depunere demisie si incetare cim cu acordul aprtilor art 55 litera b valentina370 valentina370 Buna ziua lucrez de 3 ani intr-o companie. Doresc sa inchei CIM si mi s-a spus de la Res Umane ca e preferabil sa inchei CIM cu acordul partilor art 55 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical folette folette Un angajat mi-a adus concediu medical de pe data de 15 octombrie pana pe 25 octombrie 2012. eu am voie sa il dau afara in aceasta perioada, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Notificare privind incetarea sau decizie de incetare cu acordul partilor? cris2279 cris2279 Buna ziua, Un salariat si-a depus demisia, conforma careia ultima zi de munca ar trebui sa fie 22 si deci incetarea contractului incepand cu 23. Dar pe 22 a ... (vezi toată discuția)