avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

am achizitionat un autoturism nou in martie 2008,norma de poluare euro4 si am achitat o taxa de prima inmatriculare in valoare de 615 lei.doresc sa stiu daca pot recupera acesti bani(sau o parte din ei) si care este procedura prin care o pot face.am citit si am auzit multe persoane care si-au recuperat acesti bani.
Cel mai recent răspuns: MrFlumf , utilizator 15:39, 18 Octombrie 2011
Prin actiune in instanta sectia contencios se recupereaza integral + penalitati .

Consultati un av din zona!
ca procedura, faceti o solicitare indreptata admin. financiare unde ati platit taxa si cereti restituirea banilor, ei va vor raspunde (99%) ca nu vi-i returneaza, apoi cu acest raspuns, si documentele masinii faceti o actiune in instanta pt recuperarea banilor.
Succes!
ionelazibi_94 a scris:
am achizitionat un autoturism nou in martie 2008,norma de poluare euro4 si am achitat o taxa de prima inmatriculare in valoare de...

Pana la urma, se poate recupera taxa de poluare platita pentru masini noi sau nu?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare oprea_rodica68 oprea_rodica68 In anul2008 am cumparat o masina adusa din Germania si am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 1800ron.Este posibil sa-mi pot recupera acesta ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2010 vivi.sarbu vivi.sarbu Am cumparat o masina noua, din Romania (reprezentanta) in 2010, am platit la trezorerie taza de poluare. Referitor la restituirea taxei de poluare, pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)