avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate AUTOTURISM SUSPECT DE IEFTIN
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

AUTOTURISM SUSPECT DE IEFTIN

Buna ziua!Am gasit pe net in Romania o masina din 2004 la un pret suspect de ieftin,vanzatorul spune ca locuieste in Rep Moldova si vrea sa ne intalnim sapt viitoare.EU AM UN PRIETEN CARE DUPA CE A CUMPARAT O MASINA ,A DOUA ZII A VENIT POLITIA SA O RIDICE PT CA ERA FURATA .CUM POT VERIFICA DACA MASINA ESTE FURATA SAU ARE PROBLEME CU ACTELE?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:32, 18 Octombrie 2011
cereti copie de pe acele acte si verificati la politia rutiera daca figureaza ca fiind furata
OK1 AM INTELES.Dar daca eu ajung cu ea acasa si cel de la care vanzatorul a cumparat-o(cel trecut in acte) o da furata ,cunosc niste oameni care se ocupa cu asa ceva.
Acesta este un risc daca cumparati prin intermediari , de ce nu vo vinde propirtaru direct , sau inputernicire notariala data de propietar catre intermediar pentru ai vinde masina in cauza, si asa este riscant( dupa parerea mea) intru cit nu este din tara ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)
Masina netranscrisa ARICIU2009 ARICIU2009 [b]buna ziua[/b].vreau sa cumpar o masina si nu este transcrisa pe numele propietarului.acesta are fisa de inmatriculare cu radiere si inmatriculare si ... (vezi toată discuția)
Propietar masina ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii Adrian63 Adrian63 Este posibil sa achizitionez o masina ce este la cineva ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii? Persoana respectiva (vanzatorul) mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)