avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie art. 291
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie art. 291

Buna ziua.
Am primit azi o citatie in calitate de invinuit pentru art. 291 C.p.
Conform art.198 din Codul de Procedura Penala , in caz de neprezentare se aplica amenda.

Ce vrea sa insemne mai exact ? Nu am facut nimic ...ce poate reprezenta aceasta citatie ?:">

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:37, 18 Octombrie 2011
Pentru uz de fals. Mergeti acolo daca nu stiti si vedeti despre ce este vorba.
Ati folosit un act fals...veti afla maine...
Sau mai multe acte false...

Daca sunteti nevinovat ar fi recomandabil sa va angajati avocat deoarece organul de ancheta penala s-ar putea sa va convinga ca sunteti vinovat...si apoi degeaba va mai angajati avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 291 c.p. florisandu2003 florisandu2003 Am primit o citatie in calitate de invinuit in conformitate cu prevederile articolului 291 din C.P. Nu stiu ce inseamna asta, nestiindu-ma in culpa cu nimic. ... (vezi toată discuția)
Banuit de evaziune fiscala petrans petrans buna am un prieten care este cercetat intr-un caz de evaziune fiscal. in 2010 a cumparat produse reale ( in sensul ca nu a introdus facturi false) in 2011 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna citatia asta? vip2you17 vip2you17 Buna ziua am primit o citatie de la Organul de politie mi-a spus ca sunt chemata in calitate de martor in cauza privind Dosar mai scrie: In caz de ... (vezi toată discuția)