NUP a scris:
Nu pot sa cred...sunteti avocati si habar nu aveti...Sunt in aceasi situatie, conducere cu nr expirate.Parchetul nu da nici o hartie pt prelungirea dovezii .Pt aceasta infractiune (nu sunt de acord ca ar fi infractiune) nu se da mi-a spus procurorul care se ocupa de dosarul meu (in schimb unul care omoara pe cineva, pana la solutionarea cazului poate sa sofeze cat vrea).Nu se da prelungire datorita avocatului poporului care a considerat legea neconstitutinala, un judecator i-a dat dreptate iar acum toti cei care am comis "infractiunea"de a conduce cu nr. expirate stam pe tusa si ne uitam la masini.Si apropo, in legatura cu cele 30 zile in care trebuie sa te cheme pt declaratii, eu am fost oprit pe 14 iulie si astept si acum sa ma cheme, am citit pe net despre cazuri care au durat 7-8 luni, chiar un an.
Cum poti ca avocat sa consideri asa o fapta infractiune grava?nu aveti nici o logica....
Cata OBRAZNICIE. X-(
Ce doriti ?:-/ca avocatii sa va dea dreptate? :-/sa va invete cum sa eludati legea?:closedtopic:
Daca ati comis o infractiune trebuie sa suportati consecintele.
Orice cetatean are si obligatii nu numai drepturi.
Sa va fie rusine pentru comportamentul necivilizat.
Cititi regulamentul de postare in forum - trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra .
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.
2.2. Nu sunt acceptate discutiile privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala.
O seara buna.