Am un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager si clauza de intretinere cu mama mea si o alta proprietat. Spuneti-mi va rog acel act de v-c cu uzufruct viager si clauza de intretinere este proritatea mea dupa ce mama merge in lumea celor drepti?! Eu am proprietatea doar NUD. Problema este ca cei de la primarie nu vor sa primeasca actele pt subventie pe motivul asta "detin doua proprietati", le-am tot explicat ca exista intradevar acel act de v-c dar proprietatea nu este inca a mea ci numai dupa decesul mamei. Raspunsul lor a fost sa mai citesc legile si sa vad ca eu sunt proprietare si pe acea casa chia daca este cu uzufruct viager si clauza sunt proprietara si punct. Spuneti-mi cum stau de fapt lucrurile ca cei din primarie se pare ca si-au alocat subventiile doar pt oamenii lor???????????????
LISTA CUPRINZAND BUNURILE CE CONDUC LA EXCLUDEREA ACORDARII AJUTORULUI PENTRU INCALZIREA LOCUINTEI
BUNURI IMOBILE:
- cladiri sau alte spatii locative in afara locuintei de domiciliu sau alte imobile aflate in proprietate, cu exceptia locuintei de domiciliu
parerea mea este ca au dreptate (cel putin in acest caz), fiindca chiar daca aveti "nuda proprietate", si va lipseste "folosinta", aveti PROPRIETATEA!(restransa, dar o aveti) imobilului in discutie + inca un imobil, prin urmare n-aveti dreptul la subventie!